Хліб пшеничний - ТМ Наша пекарня
  • русский
  • украинский
Закрити
Ваше ім я
Контактний телефон
Зручний час дзвінка
Введіть код з картинки

Хліб пшеничний

Пшеничний хліб готують з пшеничного борошна всіх сортів простим і поліпшеним. До простих сортам відноситься хліб пшеничний з борошна обдирного, а також борошна вищого, 1-го і 2-го сортів; Міський формовий і подовий (з борошна 1-го сорту); Паляниця українська (з борошна вищого, 1-го і 2 -го сортів - подовий круглої форми, на поверхні є косою бічній підріз не менше ніж на колі з піднесеним, явно вираженим козирком).

Хліб білий подовий

Склад: Борошно пшеничне хлібопекарське вищого гатунку, вода питна, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна, цукор білий кристалічний,.

Енергетична цінність 241 Ккал

Термін реалізації - не більше 48 годин

Маса нетто 0,600 кг

Детальніше ...

Хліб гірчичний подовий

Склад: Борошно пшеничне хлібопекарське вищого гатунку, вода питна, цукор білий кристалічний, олію гірчичне, сіль кухонна харчова, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна.

Енергетична цінність 269 Ккал

Термін реалізації - не більше 48 годин

Маса нетто 0,600 кг

Детальніше ...

Хліб домашній подовий

Склад: Борошно пшеничне хлібопекарське 1 сорту, вода питна, цукор білий кристалічний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, дріжджі пресовані хлібопекарські.

Енергетична цінність 253 Ккал

Термін реалізації - не більше 48 годин

Маса нетто 0,700 кг

Детальніше ...

З давніх часів випічка хліба на Україні вважалася абсолютно особливою, почесною і відповідальною справою. Вважалося, що професію пекаря може опанувати лише людина з чистою душею і добрим серцем, яке завжди відкрито людям.  

Детальніше »

Зв'язатися з Нами

"Наша пекарня" - краща пекарня в регіоні, ми знаходимося в  м. Лубни,  вул. П. Лубенського,47.

  • тел.: +38 05361 77579
  • e-mail: JLIB_HTML_CLOAKING

TwitterFacebookYouTubeGoogle+