Хлібобулочні вироби - ТМ Наша пекарня
  • русский
  • украинский
Закрити
Ваше ім я
Контактний телефон
Зручний час дзвінка
Введіть код з картинки

Хлібобулочні вироби

ТМ Наша пекарня випускає великий асортимент хлібних виробів. Хлібні вироби можна класифікувати в залежності від:
- Виду борошна - житні, пшеничними і житньо-пшеничні;
- Рецептури - прості (з основної сировини) і поліпшені (з додаванням допоміжного сировини), у тому числі здобні;
- Способу випічки - формові (у формі) і подові (на поду);
- Форми - буханця, короваї, батони, плетінки, булки, булочки, калачі та ін;
- Призначення - загального та спеціального дієтичного призначення. Крім того, ТМ Наша пекарня виробляє національні сорти хліба: лаваш, матнакаш, коржі і ін
По масі хлібні вироби поділяються на хліб (вироби масою більше 400 г) і булочні вироби (500 г і менше), а булочні у свою чергу - на крупноштучние (200-500 г) і дрібноштучні (50-200 г). З групи поліпшених булочних виробів окремо виділяють здобні вироби (з вмістом цукру і жиру 14% і більше за рецептурою).
Фактори, що формують якість: сировина, рецептура і технологічні процеси виробництва.

Хліб пшеничний

Хліб пшеничний

Пшеничний хліб готують з пшеничного борошна всіх сортів простим і поліпшеним. До простих сортам відноситься хліб пшеничний з борошна обдирного, а також борошна вищого, 1-го і 2-го сортів; Міський формовий і подовий (з борошна 1-го сорту); Паляниця українська (з борошна вищого, 1-го і 2 -го сортів - подовий круглої форми, на поверхні є косою бічній підріз не менше ніж на колі з піднесеним, явно вираженим козирком).

Хліб житньо-пшеничний

Хліб житньо-пшеничний

Житньо-пшеничний хліб готують із суміші житнього та пшеничного борошна. За показниками вологості, пористості і кислотності цей хліб 'займає проміжне положення між житнім і пшеничним. Додавання пшеничного борошна покращує фізичні властивості житнього тіста і дозволяє отримати готові вироби з м'якушем кращої структури. Із збільшенням частки пшеничного борошна вологість і кислотність виробів Кілька зменшується, а пористість зростає. Заварні сорти мають меншу кислотність і велику пористість, ніж прості з аналогічного сорту борошна.

З давніх часів випічка хліба на Україні вважалася абсолютно особливою, почесною і відповідальною справою. Вважалося, що професію пекаря може опанувати лише людина з чистою душею і добрим серцем, яке завжди відкрито людям.  

Детальніше »

Зв'язатися з Нами

"Наша пекарня" - краща пекарня в регіоні, ми знаходимося в  м. Лубни,  вул. П. Лубенського,47.

  • тел.: +38 05361 77579
  • e-mail: JLIB_HTML_CLOAKING

TwitterFacebookYouTubeGoogle+