Хліб заморожений - ТМ Наша пекарня
  • русский
  • украинский
Закрити
Ваше ім я
Контактний телефон
Зручний час дзвінка
Введіть код з картинки

Хліб заморожений

    Заморожений хліб - хлібний напівфабрикат, використовуваний в магазинах, ресторанах чи кафе. В даний час заморожений хліб надходить також у роздрібний продаж, так як заморожені напівфабрикати можуть зберігатися досить довго без втрати смакових якостей.

    Способи заморозки та приготування:

          хліб випікають до готовності приблизно на 80% і піддають заморожуванню до -35 ° C. Потім упаковують при 0 ° C і поміщають для зберігання в (-18 ° C). Для доготування відтають протягом 10-15 хвилин при кімнатній температурі, поміщають вна 10-30 хвилин (час залежить від обсягу) де хліб приходить в остаточну готовність;
          хліб заморожують сирим, без часткової випічки. При приготуванні відтають протягом 30 хвилин, потім поміщають в розстійні шафу на 2-4 години, де він «підходить» при температурі 20-25 ° C і вологості 70-75%, після чого випікають близько 10-30 хвилин в пароконвектоматі. 

    Детальніше в цій категорії:Хліб - структура і хімічний склад »
    вгору

    Наша пекарня - Хліб зроблений з душею

    З давніх часів випічка хліба на Україні вважалася абсолютно особливою, почесною і відповідальною справою. Вважалося, що професію пекаря може опанувати лише людина з чистою душею і добрим серцем, яке завжди відкрито людям.  

    Детальніше »

    Зв'язатися з Нами

    "Наша пекарня" - краща пекарня в регіоні, ми знаходимося в  м. Лубни,  вул. П. Лубенського,47.

    • тел.: +38 05361 77579
    • e-mail: JLIB_HTML_CLOAKING

    TwitterFacebookYouTubeGoogle+