УСПІШНИЙ, ТУРБОТЛИВИЙ, НАДІЙНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ МІСТА
У Лубнах не так багато виробничих фірм, та ще таких, що створені приватними підприємцями з нуля. Найвідоміші – це як правило – створені і розбудовані за часів колишнього Союзу підприємства, що були приватизовані новими власниками і успішно розвалені ними, або діють на грані закриття. Адже поступово канули у вічність всі, так звані, відкриті акціонерні товариства. Їм на зміну прийшли приватні підприємства.
Тим почесніша і унікальніша у цьому випадку роль проекту ТМ «Наша пекарня» приватного підприємця Руслана Ляшка. Його Руслан Віталійович створив власними силами буквально з фундаменту. Не кожен відважиться на таку справу. Адже для багатьох підприємців кредитний зашморг став смертельним. А Руслан Ляшко завдяки своїй цілеспрямованості, вірі у можливість започаткування власної справи, упевненості у своїх силах та бажанні працювати зміг подолати не лише обставини, а й скласти конкуренцію на ринку хлібобулочної продукції великим підприємствам області.
«Як це вдалося молодій людині?» – запитаєте ви. Відповіді слід шукати у біографії нинішнього власника найвідомішого лубенського бренду «Наша пекарня».
1975 рік. Для людей, які жили спортом, він запам’ятався перемогами збірних Радянського Союзу у різних видах спорту, для тих, хто цікавився політикою – подіями у житті держави. Для родини військовослужбовців Віталія Івановича та Віри Луківни Ляшків цей рік пам’ятний перш за все народженням сина Руслана, який виросте майбутньою гордістью для батьків. У свідоцтві про народження якого значиться м.Лєгніца республіки Польща, де тоді проживала сім’я. Втім, родина скоро повернулася в Україну і тисячолітнє місто Лубни над тихоплинною Сулою стало для Руслана Ляшка рідним. Тут він навчався у середній школі №6. Вже тоді у шкільні роки, юнак захоплювався кулінарною справою. Коли батьки були на службі, на кухні їхнього помешкання Руслан експериментував з борошном та цукром, іншими інгредієнтами, намагаючись створити кондитерські ласощі. Не завжди все виходило. Іноді фантазія заводила юного експериментатора у неправильному напрямку. Але це не розчаровувало у пошуку і намаганні винайти неперевершені рецепти та пріємно дивувати батьків.